Post by marenttadapha on Feb 28, 2022 11:54:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بیشتر همه هک ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Crossing: Snake.io 2022 version ▞▞▞
امیدوارم... که بتوانم برای چند بازیکن فضایی ایجاد کنم... من این بازی را خیلی دوست دارم و خیلی دوستش دارم...
این مثل بهترین بازی است حتی آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید من دوستش دارم بهترین است آن را خراب نمی کند این بیشترین ughhh من عاشق بازی!!! من آن را دوست دارم ... به سازنده: متشکرم برای ساختن این بازی من آن را زندگی می کنم بسیار متشکرم من آن را دوست دارم همیشه آن را هر روز بازی می کنم لطفاً بیشتر به روز کنید ☺️💝 من این بازی را خیلی دوست دارم که هیچ تبلیغاتی ندارد. اگر در حال یافتن مینی بازی هستید، این بازی جالب است، مانند بازی های دیگر تبلیغاتی ندارد، پوسته ها زیبا هستند و آن را با دوستان مامان پدر یا خانواده خود برای بازی به اشتراک بگذارید☺️
Game Boy تبدیل شد و زمینه رو برای ... از قبل به دنبال بازیهای ساده و قابل هضم توسط افراد بیشتری بره.
خیلی بازی قشنگیه، حتی اگه هر وقت گم شدم یه جورایی عصبانی بودم، با دیدن اون موجودات بامزه عصبانیتم به 100% کاهش پیدا کرد😆. من می دانم که این یک بازی تک نفره است، اما آیا می توانید آن را به عنوان یک بازی چند نفره (در صورت اجازه) بسازید زیرا می خواهم با دوستان یا خانواده ام با این بازی بازی کنم. حتی اگر فقط همدیگر را می خوریم، از ذهن خود برای پیشی گرفتن از دیگری استفاده می کنیم. فقط یه پیشنهاده😁
If none of these dictionaries suite you (for example, maybe you want -the larger ... Game designers + may feel free to incorporate the WORD.
من از بازی هایی که دروغ می گویند متنفرم. این یکی از بسیاری از برنامههای «چند نفره» است که وانمود میکند چند نفره دارد، در حالی که در واقع این رباتهایی هستند که شما با آنها بازی میکنید. ادامه دهید و به یک بازی بپیوندید، سپس تلفن خود را در حالت هواپیما روشن کنید. تقلبی است.
چرا نصب نمیشه
زبان من به انگلیسی تنظیم شده است! به زبان انگلیسی نیست! به روز رسانی شما رتبه من را کاهش داد! من برای مدت طولانی بازی کردم و از بازی خوشم آمد! الان نه!
خوب است... اما فکر می کنم من همیشه به جای انسان های واقعی با ربات ها مخالفم. امیدوارم حالت های بیشتری برای چالش بهتر اضافه کنید. و شما... امیدوارم بازیکنان بیشتری نیز وجود داشته باشند، زیرا بازی در برابر ربات ها بسیار کسل کننده است. :< من بدون عرق کردن بیش از 4 میلیون امتیاز گرفتم. :<
دو ستاره میدم چون خیلی زود میسوزه فرصت نمیده و از اول باید بازی رو شروع کرد
این فوق العاده است و من آن بازی را دوست دارم. بازی کردن آن بسیار آسان است.
لطفاً کاری کنید که ما در برابر افراد واقعی بازی کنیم نه npc
من به مردن ادامه میدم، میمیرم، میمیرم، به همین دلیل عصبانی هستم، خیلی عصبانی هستم برای اتصال، چند بار به مردن ادامه میدهم.
100 بازی ساز برتر تاریخ
بازی خوبیه...امیدوارم این بازی دو طرف باشه...یا بازی آفلاین و بازی آنلاین...امیدوارم این بازی انلاین باشه...چون من بازی آنلاین رو دوست دارم...و یک بازی چند نفره روی آن قرار دهید تا لذت بخش باشد
سلام فاطمه هستم خیلی خوبه دست سازندش درد نکنه
من فقط نمی دانم که آیا با بازیکنان دیگر بازی می کنم یا فقط با ربات ها در اتاق بازی.. و یک چیز دیگر لطفاً سکه ها را محدود نکنید که ما کسب می کنیم، یک نه بزرگ برای آن دسته از افرادی که بازی را انجام می دهند.. اگر شما به این بازی امتیاز 5 ستاره می دهم. یک لیست دوستانه قرار دهید و ما می توانیم بازیکنان دیگر را دعوت کنیم تا با هم بازی کنند و یک بازی بیدرنگ با مردم نه با ربات ها.. لذت بخش بله، نه چالش برانگیز.. به غیر از این که یک بازی سرگرم کننده است، یک بازی مار با شخصیت های بامزه لطفا چند شخصیت و دنباله دیگر اضافه کنید. و پوست..
اگر حریف به جای هوش مصنوعی واقعی باشد، بازی جذاب تر خواهد شد. لطفاً این بازی را تبدیل به یک بازی آنلاین چند نفره کنید، این باعث می شود این بازی جذاب تر و چالش برانگیزتر شود. ممنون مونتون
شما از دست داده اید!!! اگر شما این را بازی نمی کند از قلاب است! خیلی بامزه است!!! بچه حیوانات!!!!!! من هر بار به خوبی برنده می شوم، نه همیشه آنها را با برنده شدن برنده می کنم.
... /falv-portable-lovely-christmas-penguin-candy-jar-lastics-transparent ... www.tokopedia.com/marisadwi/jual-triolet-board-game-berkualitas
من عاشق این بازی بودم! گرافیک عالی، مفهوم سرگرم کننده، بازی با مردم از سراسر جهان... تا اینکه اتصال اینترنت خود را از دست دادم و متوجه شدم که جنبه "چند نفره" 100٪ جعلی است. من شوکه شدم. انتخاب توسعه دهندگان برای فریب دادن بازیکنان خود به این باور که این یک بازی چندنفره است در حالی که در واقع لذت من از بازی را از بین برده است. اگر آنها بهعنوان تکنفره آفلاین عالی که هست، بازاریابی میکردند، من همچنان بازی میکردم. اما به دلیل فریب من حاضر به حمایت از این بازی نیستم.
نیاز به اتصال به اینترنت دارد اما فقط با ربات ها بازی می کند. یک برچسب "آفلاین" وجود داشت اما بدیهی است که کاملاً آنلاین است. بازی سطل زباله
حالا که می گویید کمبود مرغ n***** خوب است نگاه کنید اوه ماراتن بعدی شرکت با نیک جونیور علامت عید پاک این تعطیلات عید پاک را جشن بگیرید. عید پاک خوبی داشته باشید با یک ماراتن عید پاک نیک جونیور
moontoon pls بازی را درست کنید چون مامان من همیشه این بازی را حذف می کند و اگر من آن را دانلود کنم دوباره شروع می شود، لطفاً مشکل را برطرف کنید و لطفاً آن را مانند موبایل legends حل نکنید، اگر همیشه آن را حذف کنم، اکانت من هنوز آنجا بود، بنابراین لطفاً آن را بهتر کنید در پاداش tnx مونتون
یکی دیگر از آن بازیهای مزاحم که در آن پیشرفت واقعاً کند است و باید یا ویدیوها را از جوایز تماشا کنید یا پول خرج کنید. چرا توسعه دهندگان هرگز نمی توانند بازی های رایگان بسازند. می فهمم که این دنیایی نیست که ما در آن زندگی می کنیم. اما بد است که اینطور نیست. به هر حال از بازی خوشم آمد. ناز است اما خیلی کند است. زمانی که به یک هدف برسید از قبل خسته شده اید.
خیلی عالی فقط چرا من وقتی وارد باغچه شدم بازی خراب شد؟ ولی من دوباره دارم نصب میکنم و اُمید وارم که این مشکل درست شده باشه😚😚😚
این یک بازی سرگرم کننده است اما من از این واقعیت خوشم نمی آید که به نظر می رسد شما در حال بازی با بازیکنان دیگر هستید در حالی که واقعاً نیستید. به جای استفاده از پخش کننده های رایانه، یک گزینه واقعی چند نفره آنلاین ایجاد کنید.
این درست مثل meh است که مانند هر بازی دیگری سرگرم کننده و خسته کننده است اما اعتیاد آور است!
من عاشق بازی کردن این بازی ها هستم اما بعد از آپدیت کار کردن با دکمه بازی سمت چپ و راست سخت می شود و کند می شود ...
بازی با Wow خیلی خوب بود اما لطفاً Unlocked all را فراموش نکنید چون پولی برای خرید پوسته جدید ندارم
من میگم این بازی خیلی ناامید کننده است!!!!!!!!!!! چون همیشه اول تو هیئت به من حمله میکنن!!!!!!!!!! اگر واقعا در این بازی خوب باشید اول به شما حمله می کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوبه مثلش خوبه برخی از پوسته ها تریلر ندارند. خوبه
من عاشق این بازی هستم، خیلی بامزه است، اما آنها آن را به روز نکرده اند، 2022 است و هنوز به روز نشده است، امیدوارم به زودی به روز شود.
من عاشق بازی های متعددی هستم که می توان انجام داد و اینکه شما جزیره ای دارید که من را به یاد روز یونجه می اندازد.
وظیفه می گوید 50 غذای خاص بخورید و همه غذاها را بخورید اما هیچ چیز تغییر نمی کند .... به همین دلیل است که به آن امتیاز دهید.
🥰🌹🌷🥰💗💖
خیلی خوبه و من بازی کردنش رو دوست دارم😊😚
Sweet Crossing: Snake.io Інше ryg
Racing in Car 2 Racerspil rjk
به خوبی Roblox و PKXD نیستند. اینها خیلی بهتر از این هستند.. برای من خسته کننده است، جالب نیست، من می خواهم به Roblox و PKXD بچسبم، متأسفم که بدترین بازی را حذف می کنم و باعث اشکال شده است!
عالی بازیش
این بهترین بازیی است که تا به حال بازی کرده ام. سرگرم کننده و باحال است. به علاوه برای من هیچ تبلیغات مزاحم وجود ندارد. بهترین بازی همیشه! برای من خیلی بهتر از ماین کرافت است
بازی را دوست داشتم تا اینکه آن بازی شبیه ساز مزرعه بی معنی را اضافه کردند که هیچ ارتباطی با مفهوم اصلی بازی ندارد. قبلاً همیشه بازی می کردم اکنون به ندرت بازی می کنم. مزرعه را رها کنید و چند پیچ و تاب جدید به مفهوم اصلی مار و پرش توپ اضافه کنید. این چیزی است که بازی را منحصر به فرد کرده است.
برای بچه ها خوبه برای بزرگسالان به طرز دردناکی کند است.
بازی دیس آنقدر شخصیت های خوب و بامزه ای دارد، حتی شخصیت ها آنقدر بامزه هستند که من می خواهم آن را له کنم. اما بیشتر اوقات کنترل را از دست می دهم مخصوصاً با دست های لیز و خیلی عقب مانده ام. اما بازی خیلی باحال است. و خوب
کنده اگه یه خوره سریع تر بود شاید ۴ ستاره میدادم تازه فکنم نتی چون بازیای مونتون نتی هستن حالا این به کنار،،، تا بیان به شکولاتا برسن آدم 😴😴😴😴😴 خوابش میبره.
این بازی بسیار خوبی است اما مشکل این است که ما به اندازه کافی سکه های ساختمانی دریافت نمی کنیم و اگر از دکمه سرعت استفاده کنیم کمی امتیاز خود را از دست می دهیم و وقتی بزرگتر می شود کندتر می شود بنابراین آن را نیز اصلاح کنید و لطفاً حداکثر تبلیغات را تا جایی که می توانید حذف کنید و وقتی به شهر خود می رویم و کمی شیر درست می کنیم یا مقداری نان درست می کنیم یا محصولات کشاورزی درست می کنیم زمان زیادی می برد لطفاً کمتر از این زمان بگذرید اما این بازی عالی است آن را دوست دارم 😍😍😁
بهترین بازی تا به حال!...خب حدس میزنم... فقط نمیخواهد از توسعهدهندگان استفاده کند: بلاه بلا کلاه پلا و بعد از خواندن تمام مواردی که از آن خارج شدم، اکنون روی آپدیت کلیک کردم اما میگوید کمتر از 300 مگابایت فضا آزاد میکند و tru به روز رسانی دوباره مانند wha-؟؟؟ من مثل این بودم؟ $: 0
این باید بهترین بازی snake.o باشد که من تا به حال بازی کرده ام! منظورم همینه! من واقعاً شخصیتهای دیگری را که میتوانید جمعآوری کنید دوست دارم. که آن را کامل می کند 🤌
Sweet Crossing: Snake.io Casual qsaa
من قبلاً عاشق این بازی بودم! کلمه کلیدی: استفاده می شود. اما بعد آن را به روز کردند، بنابراین برای بازی به وای فای نیاز داشتید! و جایی که من زندگی می کنم، شما وای فای ندارید! به همین دلیل است که آنها فقط 2 ستاره می گیرند
خارقلاده
Sweet Crossing: Snake.io Casual nga