Post by marenttadapha on Feb 28, 2022 11:46:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Dead: Season One ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Dead: Season One IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqları aktivləşdirin ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Dead: Season One 2022 version ▞▞▞
Mən şounu sevirəm, ona görə də nağıl oyununu gördüm və dərhal heyran oldum, səs ifaçılığı FENOMENALdır, personajlar hekayə boyu izlədiyiniz bəzi gözəl hərəkət fiquru tipindən başqa real insanlar kimi hiss edirlər, Li və Klementin olduğu ortaya çıxdı. Bütün franchise-də mənim sevimli Walking Dead personajlarımdan bəziləri, idarəetmələr sadə ifritədir, düzünü desəm, mobil oyunlar üçün təzə nəfəsdir (bunu bir neçə platformada oynaya biləcəyini bilirəm) çünki ekran həmişə belə darmadağın olur. 5/5
Düşünürəm ki, bu oyun daha yeni telefonlar üçün çox uyğun deyil. Düymələr o qədər də həssas deyil. Düşünmürəm ki, bir neçə il əvvəl bu oyunu oynamışam.
The Walking Dead: Season One Phiêu lưu qxm
The Walking Dead: Season One Adventure kza
Uşaqlar, oyunun səsini düzəldə bilərsinizmi, ona görə də mən realme 5i-də oynayıram və səs pozulur, bu, lazım olduğu kimi deyil, zəhmət olmasa bunu düzəldin!
Bu oyun Android platformasında və İOS platformasında mövcud olan ən yaxşı oyundur. Qrafika, hekayə hər şey möhtəşəmdir 🔥.
The Walking Dead: Season One Приключения lyag
Bu, bütün zamanların sevimli oyunlarından biridir. Hekayə oyun tarixinin ən yaxşılarından biridir, baxmayaraq ki, seçimləriniz oyunun sizi inandıracağı qədər əhəmiyyət kəsb etmir. Epizodlar üçün pul ödəməyə çalışan bütün insanlar üçün bu tam oyundur. Nəyə görə belə bir oyun (əvvəlcə bu mobil oyun deyildi) bu peşəkar çapda heç vaxt tamamilə pulsuz ola bilər? 1-ci epizod mahiyyətcə demodur və çox səxavətlidir. Telltale oyunçuların satın almadan əvvəl oyunu sınamasını istədi.
Oyundan heç bir problem yoxdur. Çox yaxşı qrafika. Çox hamar. 😃😃😃
Bu oyun çox gözəl hekayədir və rəvan oyundur amma niyə 2 ulduz verdim səs düzgün işləmir bəzən hətta səs gəlmir 2 ulduz verməyimin yeganə səbəbi bu idi əks halda oyun möhtəşəmdir
Yükləmə problemi: Oyunu mənim cihazıma endirmək mümkün olmadı: Lenovo K8 Note, çünki yükləmə faylının 99%-də dayandırılır və yox olur. Zəhmət olmasa, tezliklə düzəldin.
Bu oyun çox təsirlidir və xətlər çox yaxşıdır...... Mən hekayəni sevirəm və qrafika heyrətamizdir. Bir çox insanlar 1-4-cü epizodları almalı olduğunuzdan şikayətlənir, amma satın alsanız, məyus olmayacaqsınız *SPOYLER XƏBƏRDARLIĞI* Sonda Lee Guys-ın başına nəsə gəlməsi çox ürəkaçandır..... Bu oyunu bəyənirsinizsə, həqiqətən tövsiyə edirəm. TWAU oynadığınız, bu da çox zəhmlidir
Sıfır ulduz dərəcəsi varsa, onu sıfır qiymətləndirəcəyəm, təəssüf ki, ən aşağı dərəcə birdir. oyunu açanda o, dayanmadan çökür.
Mən bütün epizodları ödədim və onu oynaya bilərəm, lakin növbəti dəfə oyuna qayıdanda yenidən ödəməliyəm, PUL İSTİFASI
Ela 1ci epizodu qurtardim kino kimidi.Lakin Turkce olsa yaxsi olar.Bu gun yukleyib bu gun de qurtardim.2 ci epizodu axtarisa The walkind dead episode 2 yazib oynamaq olar yani ordan(oyunun ozundan) epizod 2 ye pul vermiyin ama epizod 3,4, 5 pulsuz olsa yaxsi olar.Bir sozle ela oyundu.Ancaq epizod bir 1,22GB ta gore cox az misyasi variydi İndi sezon 2ni yukleyirem gorek o nece olacaq?
Bu o qədər əyləncəlidir ki, mən bu oyunu bitirdim, bu oyunu bitirdim, 2-ci hissəni bitirdim, hekayə rejimli oyunları sevirəm, mobil və 100-də oynamağı sevirəm. işləyirəm bu oyunu 1 ildir yükləyirəm
Növbəti epizodu oynamaq istəyirəm, amma buna imkanım yoxdur. Mən bu oyunu çox sevirəm amma bunun üçün pul xərcləməlisən. Hekayə çox gözəldir, amma növbəti epizodları oynaya bilmədiyim üçün ona nifrət edirəm.
Super amma epizotlRi kim aca bilir komek eysin
Versiya ucun
Oyunda hər şey əladır. Yalnız ilk epizod pulsuzdur. Bundan sonra bütün epizodlar alınır və dəyəri çox yüksəkdir.
Mən birinci epizodun pulsuz yarısından həzz aldım və mən sadəcə qrafikanı sevirəm və bu oyunun əla hekayəsi var! Mən zombi apokalipsisi tipli məzmunda olmuşam və bu, 14,99 dollara mövsüm biletini almağa dəyərdi.
Bu oyun yaxşıdır, lakin şübhəsiz ki, bir səhv düzəliş yeniləməsinə ehtiyacı var. Mən Galaxy S9-da oynayıram və səs trekləri atlanır və sürüklənir və hətta əksər söhbətlərin sonunda dialoqu kəsir, həqiqətən də bu yaxşı oyundan həzz alır. Bunu düzəldin və zəmanətli 5 ulduzunuz var.
Super oyundu bir az qorxuludu
Məndə olan Orijinal Versiya indiyə qədərki ən yaxşı lənətə gəlmiş oyunlardan biri idi...Ancaq bu, oyunun köhnə versiyası üçün olduğunu söyləyir. Oyun geridə qalır və səs keyfiyyəti dəhşətlidir və həqiqətən də ümumi təcrübədən uzaqlaşır..Əgər onlar problemləri düzəltmək üçün Versiyanı yeniləyə bilsələr, mən ona əvvəlki kimi 5* verərdim. Zəhmət olmasa bu Telltale və ya Skybound-u düzəldin
Bunu sevirəm. Bütün digər izahlı oyunlar kimi, bu, zəhmlidir, lakin səs səhvinin olduqca zəhlətökən olduğunu söyləməliyəm. Mən Wi-Fi və Mobil məlumatımı söndürməyin kömək etdiyini gördüm, lakin batareyaya qənaət etsəniz, o, gecikəcək. Bəlkə bu kömək edirmi? Həmçinin, 1-ci mövsümü deyil, 2-ci mövsümü deyil, 2-ci mövsümü deyil, 1-ci mövsümü yükləyə bildiyiniz problemlə qarşılaşan başqa kimsə varmı?
Ümumi oyun təcrübəsi əladır. Ancaq daha yüksək Android versiyalarında səs problemi var. Audio gecikir. Zəhmət olmasa bu problemi həll edin!
Hər fəsildən həzz alırdım. İnanılmaz qrafika və həmçinin əla kamera bucaqları. Artıq dəfələrlə oynamışam və hər şeyi yenidən başlamışam və bir dəfə də cansıxıcı hiss etməmişəm. Fon musiqisini və hərəkət səsini sevirəm. Bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı pulsuz oyunlardan biridir.
Shoot Bubble - Fruit Splash Įprastos temos uts
Yaxşı oyundu, amma sərt düymələrə gəldikdə, o, hər zaman işləmir, o qədər dağılır ki, hətta dayandıra bilmirəm
Oyun Layiqdir. Kaş ki, Epizod bu qədər baha olmasın, amma hər halda onları aldım. Və bütün insanlar üçün "niyə oyun pulsuzdur, amma 2-5 epizodları 3.99??". Bu, oyunçuların oyunu sınaqdan keçirməsi və epizodları istəyəyib-istəməmələrinə qərar vermələri üçündür. Oyunu alın, heyrətamizdir.
Yalnız 1 epizod "Yeni Gün" olduğu üçün oyunu sildim. hətta kompüterlərində, noutbuklarında və başqalarında "Yardım üçün ac qaldı" və "Vaxt Yoxdu" kimi 4 epizodla işləyir. sonra bu məşğul MMC-ni düzəldin.
Mən bu oyunu 2012-ci ildə çıxanda oynadım və onu çox bəyəndim və hamısını yaşaya bilmək üçün onu yenidən yükləmək qərarına gəldim, lakin o, Android-in o qədər köhnə versiyasındadır ki, hətta düymələrin əksəriyyətinə basa bilmirəm, ona görə də klikləyə bilmədiyim üçün orada oturmuşam. Həqiqətən əla oyun amma gəl
Mən oyunu sevirəm, problem seçiminizə neçə dəfə toxunmağınız lazım olduğuna dair çoxsaylı məbləğlərdir. Mən 1-ci fəsildə bu bir seçimə dəfələrlə toxunmuşam və o, məni ölümə apararaq vurduğum şeyi etməkdən imtina edir və siz uşaqlar bunu təkmilləşdirməliyəm mən sizə yalvarıram yalnız işləyə bilməyən oyunları oynayacağam, çünki bu gözlənilməzdir, lütfən, İNDİ təkmilləşdirin! 🤬
Nə üçün biz böyük miqdarda məlumatla oyunu endirdikdən sonra oyun üçün yenidən pul ödəməliyik?
Çatışmayan yanı dilə səbəb olur
Çox yaxşı oyundur 😀😀😀amma telefonumda oyunun səsi aydın deyil.350/epizodu silməyi məsləhət görürəm,zəhmət olmasa bunu düzəldin çünki biz artıq çox data sərf edirik.zəhmət olmasa😭😭😭😭😭😭 😭😭😂
Qrafiklər yaxşıdır. Amma Maraqlı oyun deyil.
😢😢😢
Oyun fantastikdir, lakin mənim 3 ulduzlu reytinqimin yeganə səbəbi odur ki, oyun epizodları pulludur, biz onu oynamaq üçün pul ödəməliyik oyunun ilk epizodu pulsuzdur, lakin ilk epizod bitəndə digər epizodları almalıyıq. oynayan
heyyyyyyyy
Maraqli oyundu xaiw edirem opisodlari acin
ferid
Mən 4 ulduz verdim, çünki onun mövsüm keçidi çox baha başa gəlir, lakin onun oyunu və hekayəsi ömürlük təcrübədir. Hekayə oyunlarında ən böyük yaradılışlardan biri.
Allah qoysa bu gün yüklenerde yeqin
Salam əleykum əllərinizə sağlıq olsun super oyundu.🌹
Oyun yaxşıdır, amma qapıları, şkafları və başqalarını açmaq üçün ekrana çətinliklə toxunuram