Post by marenttadapha on Feb 28, 2022 11:43:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Walking Zombie 2: Pucač zombija ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Walking Zombie 2: Pucač zombija IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на бесконачне новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Walking Zombie 2: Pucač zombija 2022 version ▞▞▞
The Walking Zombie 2: היורה הזומבי פעולה hilo
Тако да сам волео ову игру. Али недавно се никада неће учитати. Нисам ни успео да се придружим. И иако је мој кеш чист. И мој интернет је у реду. Стално говори да се не можете повезати. Желим да се ово поправи.
Last Day on Earth: Survival – Апликације на Google Play-у
Игра је добра. Мисије су лепе, прича је експресивна и радња се лако прати. Па зашто 3 звездице? Учитавао сам игру. Био сам на 91. нивоу. Био сам при крају приче и добио сам поруку „Откривене варалице“. Уложио сам новац, време и сузе у ову игру. Деинсталирао сам и поново инсталирао само да моја пријава на Гоогле Плаи не ради. Ослободите се текста „Откривене варалице“.
Дакле, сваки пут када се оглас пусти, даје ми могућност да затворим, али ако то урадим, то ме води до странице са огласима, а онда када се вратим на игру, то ме избацује. То наставља да ме враћа у матичну базу и губи све здравље јер сам очигледно умро!! Ово треба да се поправи, свиђа ми се ова игра!
Дакле, за мене не могу чак ни да играм другу област, она се одмах руши било када сам на екрану за учитавање или када се скоро учитам у град (који је Спрингфилд) и молим вас да поправите то је све што ћу рећи да и даље ћу покушати да играм, али ех
25 најбољих акционих игара за Андроид - Androidsis
Стални падови током учитавања игре. Иако сам три пута учитао игру, била је забавна, али не могу да играм на Галаки С20+ без магичне комбинације деинсталирања и ресетовања телефона, понекад не тим редоследом и углавном не помаже.
Хеј, ово је прилично згодна игра, глатка графика, подесива чак, контроле нису лоше и солидан систем нивелисања са погодностима и вештинама. Добио сам 3/5 од овог типа. Управо сам уредио ово јер сам морао двапут да купим пакет новчића! Игра ме је натерала да поново покренем и одузела ми је куповину, што ме је натерало да је поново купим! Уопште нисам задовољан овим. Враћам оцену на 5 звездица када се моја претходна куповина испоштује или ми буде рефундирана.
Добра
Into The Dead 2 MOD APK + OBB Preuzimanje {Neograničen ...
Андроид апликација Zombie Smasher формата датотека за преузимање. ... Преузимање Walking Zombie 2: Pucač zombija APK
Забавно искуство, детаљно и обожавам борбу у ближој борби. Од Гун Брос 1+2 нисам имала добру мобилну игрицу, тако да добри програмери
Превише огласа. Схватам, то је подржано огласима, али Исусе, има их много. Осим оних које сте изабрали да погледате да бисте добили подршку (здравствене гранате, итд.), скоро сваки пут када уђете у ранац, појави се оглас. Неке можете брзо одбацити, друге не тако лако.
Игра је забавна, међутим како настављате да подижете ниво, мисије постају теже, ја немам проблем са тим, мој проблем је што да бисте напредовали морате да купујете оружје или ствари на тржишту за прави новац, немам проблем да помогнете програмер са новцем трошим пар долара на њега. Али постаје досадно што оружје које сам купио не може више да прави штету и сада морам да купим још ствари. Одлична прича, али није кул платити за победу.
Ок, да будем искрен, волим ову игру, заиста је једноставна, али само јој додаје шарм, не знам о чему ови људи причају као о рушењу игре, не раде ништа осим да се појаве на тренутак
Игра је невероватна, али мој једини проблем је то што се оглашавање понавља када није награђено, па чак и ако гледате награђени оглас, добићете ненаграђени оглас за излазак из менија, а око 20% огласа се понавља , Али игра је невероватна без Ви-Фи-ја, али је 10 пута тежа без награђиваних реклама, што значи да морам да наставим да мењам свој Ви-Фи
Не ради игра никако
State.io - Conquer the World Strateške igre rwsy
Моја питања су била да ли је ово нинџа игра, пуцачина из трећег лица и опуштајуће. Не, не и ДА! ВОЛИМ ОВУ ИГРЦУ, 10/10. ЈЕДАН МАЛУШНИ ПРОБЛЕМ. Огласи узрокују да се игра замрзне. Што заузврат узрокује да се ресетује, што заузврат узрокује да изгубим напредак и залихе када сам све што сам урадио било да сам спустио игру на 10 секунди. Поправите то. Одлична игра! Много вам хвала.
Otkrit ćete da je otok zaražen zombijima i da nema veze s civilizacijom. ... Dead Trigger 2 prvi je pucač u prvom licu s elementima preživljavanja u kojem
Top 10 Zombie filmova iz stare škole - Also see
Солидна забава. Подсећа ме помало на Цалл оф Дути режим зомбија, са мало РПГ елемената. Може бити веома агресиван са огласима, па препоручујем да потрошите 4,99 долара за игру ако вам се свиђа. Био бих вољан да купим "Делуке" верзију на Нинтендо Свитцх-у да је тамо, то је прилично квалитетна ствар.
Најбоље игра икада
Свиђа ми се игра и прича, али због следећих проблема само 2 звездице. 1) Огласи - добијам то за добијање предмета, али када добијете огласе усред мисије или понекад 4 у низу!? 2) Стално се руши. Не само да изгубите мисију и плен, већ се вратите у град са 20 здравља. Такође губите предмете/муницију које сте користили. Уреди: Након ажурирања Оне УИ 3 (Андроид 11), игра се више пута руши и не отвара се. До 1 звездице.
Није лоша игра, заиста сам уживао. Међутим, имам проблем где се игра замрзава након гледања реклама и губим све своје ствари и отпадни гас пошто сам поново у центру града са само 20 здравља и често чак ни не примам награде повезане са рекламом која је изазвала игру да се сруши на првом месту. Било би 5/5 да није било овог честог квара.
The Walking Dead: Saints & Sinners fascinantan je VR izlet. ... Zombi pucač koji je zabavno igrati s prijateljima. izdavač: XREAL igre
Донесите новац!!! Запаприте вас огласима. Чак и када одете у свој инвентар, постоје огласи за отказивање. Муниција је велики проблем и погодите шта можете да купите! Једва сам ушао у 2. област, а мисије су толико дуге да ми је понестало муниције. Добијам бесплатне ствари од реклама, али то није довољно. Графика је добра. Игра је просечна. Ништа ново овде. Стална потреба за новцем из ове игре постала је превелика за мене
Драгуљ игре повучен огласима. Разумем употребу огласа за допуну ресурса, али огласи сваки други пут када отворим своју торбу су одвратни. Да буде још горе, звук игре је прилично слаб, али огласи су често гласни АФ. Програмери, молимо вас да поново размотрите учесталост огласа. Иронично, био бих склонији трошењу да огласи нису претерани. Игра је супер забавна и углађена, добра игра и напредовање карактера, све упаковано у чисту, стилизовану графику. Било би 5 звездица да није реклама.
Било би сјајно, али постоји грешка или нешто слично, а ја сам заглављен у мисији која ми каже да свима покажем свој траг угриза, али НИКО неће разговарати са мном осим типа који вам даје две споредне мисије које се понављају изнова и изнова. Огласи су више него наметљиви. Долазе насумично, чак и усред ватреног окршаја. досадно.
Заиста ми се свиђа ова игра, заправо сам потрошио више новца него што сам поносан да признам.. али сада се много руши. Поправите то.
Забавно је и сматрам да је прича прилично занимљива, али понекад може мало заостајати, а огласи су иритантни, осим што волим игру до сада. Управо сам стигао до трећег великог града, и велико је разочарење, оружје је прескупо, непријатељи су много тежи од оних у Спрингфилду, а огласи су досадни аф, а такође је иритантно како се игра руши, ако ишта поправи сруши и снизи цене оружја плз.
Дао сам 4 звездице зазо сто сам скинуо игрицу са цитовима и то ме је много сјебало током игре молим вас поправите то
Присилне рекламе при отварању торбе, ангажовање НПЦ-а, нова област, итд... Играње је у реду осим неколико дизајна. Масовна, скоро немогућа, непосредна близина заседа утовар у нову област после 30 минута, изазивајући тоне изгубљеног напретка (прати принудно оглашавање боље опреме за мтк, опрема није пронађена преко трговца, хајде). Премиум валута је део надоградње оружја. Одређени механичари су досадили осим ако не платите Премиум, нема ИГ откључавања (простор у торби, аутомобили итд.). Још једна добра игра уништена насилним МТКС шемама.
Искачући прозори у изобиљу. Немојте се трудити да платите надоградњу без огласа. Огласи се замењују искачућим прозорима у игри за куповину валуте (и за писање рецензија). Опциони огласи се и даље могу гледати за додатне награде, али опције као што је други точак на почетку сваког нивоа не могу се потпуно онемогућити и увек ћете морати да одвојите додатну секунду да затворите ове прозоре.
Волим ову игру, прилично је легитимна, мораш мислити шта хоћеш и колико од тога, али постаје срање због заостајања и замрзавања усред мисије као што је са братом
Иначе мобилна ФПС/РПГ-лите игра са 5 звездица да није њених бесрамних прикључака за практичне трансакције и примамљивости за гледање безбројних огласа за основне артикле и валуту у игри. Постало је посебно лоше у вези са овим последњим: у ствари, игра често лаже и краде од играча, обећавајући ставке/валуту за гледање огласа, након чега се игра поново учитава и онда не испоручује - што и не спомиње крађу здравља или гаса од играча ако се то догоди у мисији.
Ова игра би била сјајна да се не руши сваких 15 минута, приморавајући ме да изгубим све, излечим и поново почнем ту мисију након што потрошим гас да поново стигнем тамо. Чак сам платио да уклоним огласе. игра је тако добра.. када ради..
Walking Zombie 2: Pucač zombija Akcija tmbw
Игрица је презанимљива.
Ово је добра игра, али нивои су веома мали. Ово у комбинацији са макротрансакцијама и сталним огласима спречава ову игру да буде фантастична игра каква би могла бити ТАКО ДОБРО. Мислим да би ова игра могла бити много боља од игре отвореног света са прављењем, али задржавањем механике игре углавном истом. Свиђа ми се ова игра, али има толико изгубљеног потенцијала.
Целокупна игра је веома добра, али ствар је у томе што ви момци ТРЕБА да контролишете своје додатке и да их водите према томе ко шаље ове огласе, јер када сам отворио почетну страницу, показала ми је апликацију Веедмапс и нисам ништа дирао и инсталирала се само по себи морате да контролишете своје огласе јер већина људи који преузимају ову апликацију су деца, а сада је ово разлог зашто сам десталирао игру.
Игрица има причу и то добру
The Walking Zombie 2: Zombie shooter แอ็กชัน yhay
Zombies Shooting : Death Game - Najnovija Verzija Za Android ...
Довољно забавна игра, добра игра, међутим рекламе су смешне и почињу са сваком радњом коју направите. Отвори торбу? Ад. Да попричамо са неким? Ад. Премештање локација? Ад. Огласи огласи огласи. Поред реклама, на крају сам открио да се игра скоро потпуно покварила. Ужасна фреквенција кадрова, због чега се игра не може играти. Несрећно.
Волео сам ову игру, али после неког времена постаје превише тешко набавити бензин осим ако га не купите, што само ограничава време које можете да играте и даље добру игру, па ћу се наћи у средини.
Ова игра је била забавна док не морате да повратите своје памћење. Постоје црвене линије по којима морате да ходате, и један погрешан потез и морате да почнете све из почетка (мислите на Макса Пејна). Унисталед. Али било је забавно.