Post by marenttadapha on Feb 28, 2022 11:36:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Undead World: Hero Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Undead World: Hero Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju tipke ▞▞▞
▞▞▞ Undead World: Hero Survival 2022 version ▞▞▞
Wrost gacha stopa. Nedavno ažuriranje upravo je jasno dalo do znanja da 100% plaćate za pobjedu s povećanim ograničenjem jedinica. Igra samo za rasipnike. Freebies možete uživati nekoliko dana na vrhu, a napredak zaglavi nakon
Undead World: Hero Survival Ролеви fjr
Midtown prilično mljeveno. Trebala bi postojati alternativna/jedinstvena izvorna značajka za brže čišćenje valova u sredini grada, kao što je možda slagalica ili tornjevi koji pomažu u čišćenju zombija.
Općenito dobra igra .. sve je prosječno .. oduzima malo vremena za igranje bez preskakanja bez automatske sljedeće bitke .. postoji razlog zašto sam izabrao igru u stanju mirovanja ..
treba više stvari za napraviti.
Igranje koje se ponavlja, ništa zanimljivo za raditi nakon nekoliko dana igranja.
Ova igra je daleko jedna od najboljih idle igre koje sam igrao. Jednostavna i laka za igranje bez wicked grind f2p cijeli dan!!
Nakon dostizanja lvl 100 gotovo da nema napredovanja u igri. Postaje mi dosadno
Mnogo hakera u igrici čini neuravnoteženim ..i ne mogu dobiti heroja kako treba..kad sam preuzeo igru rekli su da besplatnih 200k dragulja znači 200000 .ali ja sam dobio 2k dragulja ......što čini wow faktor .. ......nema vjerojatnosti da dobijete heroja ...plz pobrinite se da povećate sigurnost...i vjerojatnost igre..tq
Gumb za preskakanje ne radi... Moram pritisnuti tipku za povratak na tabletu kroz svaki zaslon, onda se zaglavi i ne mogu se vratiti...
Stvarno volim igrati ovu igru, ima mnogo stvari koje treba raditi umjesto glavne kampanje i ne isplati se pobijediti, postoje zanimljivi heroji i znanje o njima i frakcijama, ali postoji nešto što pronalazim nešto što me muči je da postoji nema puno heroja, frakcija ili faza i nadam se da će programeri to vidjeti i pokušati napraviti više heroja i napraviti neke ljudske x zombi hibride, kao i neke nove sporedne misije i načine igre.
Znate, ovo je zapravo prilično dobro za neaktivnu igru. Što god radili, ne igrajte da biste pobijedili – bogati će uvijek biti prvi. Ali, kao povremeni gubitnik vremena, to je sjajno, volite različite postavke (horde zombija) u usporedbi sa sličnim igrama u kojima se samo suočavate s drugim timom od 5 osoba. Cijene u trgovinama su smiješno skupe, ali postoje neke jeftine kupnje za njih koji zarađuju tipičnu plaću i žele je uzdržavati. Samo ne pokušavaj biti najbolji, na kraju ćeš bankrotirati.
Radilo je sjajno, sada ne mogu ući u igru očišćena predmemorija kao što piše da i dalje ništa
Volim svaki nemrtvi trenutak do sada. Svi osnovni aspekti sličnih igara, ali s vlastitim stilom, sjajnom umjetnošću i likovima. Ništa pod pritiskom ili pretjerano, samo kako treba.
Undead World: Hero Survival Juegos de rol znny
najbolja igra, oni samo natjeraju AI da izbjegne sve, blokira sve, imun na sve, jedan udarac KO sve, ništa što možete učiniti
Dobivam grešku u kojoj se zlato koje skupim ne pridodaje mojem ukupnom zlatu, već samo nestaje
Sviđa mi se zgrada momčadi. Niske stope pada znače da se jednostavno ne događa puno toga
Undead World: Hero Survival RPG inws
Nakon ažuriranja igra prestaje raditi. Vrijeme je da prestanete igrati i deinstalirati. 9000 dia da regrutira samo 1 ep, ovo je BS.
Trebate malo poliranja, previše učitavanja između borbi i drugih prozora.. Ipak, ogroman broj zombija ako je zabavno..
Ovo ažuriranje riješilo se mog napretka u igri.. Koristio sam prijavu gosta. Molim pomoć.
Pa, ja sam ovo nazvao igra 3 tjedna. Slično je i s drugim neaktivnim igrama na gotovo svemu. Ovakve igre su zabavne samo u prva 3 tjedna, a nakon toga postaju tako dosadne & ako ste f2p, u nekom trenutku ćete zaglaviti na duže vrijeme, jer nemate što puno raditi.
Kupujem vip 4. Nakon toga. Imam dijamane za 6 suma, 10 svitaka i 1 kartu ljubičaste. Iskušao sam sreću, ali sam dobio natrag sve kartice za smeće (plavo zelene). čak i ljubičaste karte. Razmislite kada želite potrošiti svoj novac. Administrator će reći "Nastavite igrati, vidjet ćete da možete dobiti sve što želite. Samo trebate strpljenje". To znači da možete kupiti sreću svojim novcem.
Igra je solidna. Izglancat ćemo. Bilo bi lijepo da heroji imaju više odjeće. Također moći mijenjati oružje heroja koje koriste. Znate svakom liku dati osobni pečat...
Moram reći da stvarno uživam u igri, dao bih 5 zvjezdica, ali po mom mišljenju nagrade iz glavnih poglavlja su jako niske. i faze nebodera traju malo predugo za moj ukus, ali sveukupno igra je stvarno dobra (:
Stvarno uživajte u ovoj igri dobar balans stvari = napredak. Grafika je sjajna, likovi su zabavni. Jedini razlog zbog kojeg ne dajem 5 zvjezdica je da su Mt-ovi preskupi. Rado bih tu i tamo bacio koju funtu kad bih mislio da će me to odvesti bilo gdje, a također je priča malo tanka. U svakom poglavlju dobivate samo mali dio priče i ostavlja vam samo još pitanja. Inače odlična f2p igra! Samo tako nastavi
Nisam mogao ući u igru nakon zadnjeg ažuriranja. Stalno govori da bih trebao ažurirati na Play trgovini.
Undead World: Hero Survival Игре улога tku
Lijep copy and paste AFK Arene. To je u osnovi manje razvijena verzija, ali sa zombijima. Iskreno samo igrajte original.
Ova igra vas mami dobrim stopama na početku, a onda kada dođete do viših razina, bit će vam prikazane stvarne stope. Napravio sam 4 x 10-gacha i dobio nula Epica. Nagrada izbornika mi je dala ep, ali to je bio plavi heroj nadograđen na Epic i ima samo 3 vještine (a ne 4 koje bi imao pravi epski heroj). Neka vas ovaj trik ne zavara. Ova igra je igra koja se plaća za pobjedu prerušena u "uravnoteženu igru". Deinstalirano.
Ako želite refleksni test, onda ova igra nije za vas. Ako ste poput mene i želite opuštajuće, ugodno iskustvo onda bi ovo mogla biti vaša omiljena igra. Tempo je odličan. Mogu ga ispustiti u trenucima i nastavit će se tamo gdje sam stao. Ovo je sada moja Goto igra kada samo želim proći malo vremena. Zahvaljujući Redditu uspio sam se popeti na Cady.
ako ste igrali AFK arenu, znat ćete kako se snalazite. To je zabavna igra s dobrim humorom i vrlo je responzivna, što je jedna od prvih stvari koje sam primijetio. Bilo kako bilo, jako je zabavno, ima 3D scene bitke i slično. Jedina zamjerka za sada je u vezi s tim da u neboderu postoje tri runde po katu i bitke u areni traju zauvijek bez mogućnosti preskakanja osim ako nije skriveno iza VIP teira za koji ne znam. Prestao sam igrati jer su te stavke oduzimale previše vremena.
Ispričavam se na recenziji, ali igra postaje smrtno dosadna kada ste zapeli na razini, teško je dobiti dup kada ste F2p.
Bila je dobra igra dok odjednom nisu snizili stopu pada, dobivali biste ljubičastu svakih drugih 10 poziva, sada sam napravio 10 poziva kao 6-7 puta i bez ljubičaste boje, a što je još gore, čak su snizili stopu pada za dobre likove , pa kad dobijete ljubičastu, to je instant tradh ljubičasta, neće promijeniti recenziju dok ne promijene broj otpada
Sjajna igra! Igram od izlaska i jednostavno ne stari! Likovna umjetnost je odlična, a animacije vrhunske! Sjajan posao momci!
Uzima previše vremena, nema gumba za preskakanje i x4 brzine. I puno bugova nakon ažuriranja.
Igrao se oko mjesec dana. Nagrade na ranim razinama su u redu, ali na višim razinama su previše oskudne. Bitke u sredini grada trebale bi se osvježavati svaki dan kao i ostale avanture. Troškovi podizanja razine heroja su preskupi na razini 150. Viša razina igrača trebala bi dati veće bonuse igranja nego oni. Dizajn likova i animacija su najbolje što sam vidio. Priča je zanimljiva, ali spora zbog niže stope niveliranja na višim razinama. Bilo bi lijepo ponoviti razine za smanjenu nagradu.
Moji likovi su nasumično izbrisani ili vraćeni unatrag nisam siguran također vrlo sporo napredovanje nije vrijedno vašeg vremena
U početku zabavno, ali nakon toga teško jer ne možete igrati faze koje ste očistili
Igrači mogu regrutirati s dijamantima, vrhunskim materijalom. Povlačenje 10x košta 2700. Ne možete se popeti? Jebi se. Međutim, ne mogu ništa učiniti nakon što imaju heroje razine 100 i nemaju kopije da se popnu na njih ili valutu kako bi riskirali šansu da dobiju nešto što mogu koristiti. Nema čak ni zajamčenog ljubičastog heroja kada se koristi deset regruta kao u drugim igrama ove kategorije. Šansa za regrutiranje ljubičastog heroja je 0,005% od ukupnih 5% šanse za nešto ljubičaste kvalitete.
Sviđa mi se umjetnički stil ove igre i malo sam se zabavio s njom, ali u osnovi je točan duplikat svake druge neaktivne igre u trgovini. Ima sve iste načine s nekim manjim odstupanja. Problem s ovim igrama je isti. Napredak nas zaključava iza gacha i dobiva duple znakove. Stope pada u ovoj igri su užasne. Napravio sam 10 poteza i dobio devet zelenih i jednu plavu. Ne postoji nikakav poticaj da trošite novac na igru kada nećete dobiti ništa.
Dakle, u osnovi AFK arena, ali s 3D grafikom?
Plati za pobjedu! 10 heroja s kristalima i svi ZELENI! ne preporucujem!
Real Cake Maker 3D Bakery Simulatsioonmängud rllx
Umjetnički stil je nevjerojatan. Dizajn likova je također sjajan. Igra postaje dosadna nakon nekoliko tjedana. Isprva je lako, a zatim postaje teže kao što bi trebalo biti, ali onda vas pogodi u trenutku kada nema gotovo nikakvog napretka danima prije nego postaje super teško. Očito je da programeri žele da trošite novac, ali oprezno. Cijene paketa su lude s obzirom na ono što možete dobiti. Ne postoji niti jedno pakiranje vrijedno cijene. Gacha stope su velika šala. Nakon mjesec dana igranja završio sam
Dođite do karte 10/dostignite razinu 50 i dalje, pronaći ćete da će 'sve što je zabavno' krenuti ravno prema jugu. Ima puno stvari koje bi vas zaokupile, ali to bi također značilo da ima mnogo zidova koje ćete na kraju također sresti. Moje najgore iskustvo (ili da kažem sreća?) bilo je trošenje 8.1k dijamanata u jednom potezu i završili s hrpom zelenih i plavih, niti jedna ljubičasta nije bila na vidiku, dakle 3 umjesto 5 zvjezdica.
Difficulty Gap razina je previsoka za igranje Na početku nekih poglavlja možete provesti tjednima !!! Jednom kada prestanete trošiti novac u igri, jednostavno zaustavljate svoj napredak... Stvarno je neugodno i ne želim više trošiti novac, ali ipak želim igrati ako je moguće...
Igra je u redu. Strašna Gotcha Rate i loš sustav nagrađivanja. P2W igra
nije lako i nije loše, vrlo je zadovoljavajuće, prilagođeno korisniku, laka navigacija, cool efekti heroja i cool vještina, te raznolik izbor. Moj omiljeni dio je kada želite ponovno pokrenuti razinu svog heroja i dobiti malu naknadu za to.
Nikada ne vjerujte igrici u kojoj programeri nemaju interakciju s recenzijama. (Jedini razlog zašto sam preuzeo ovu igru bio je da objavim ovu recenziju.)
Riješite se glupog jebenog tajmera na razinama.