Post by marenttadapha on Feb 28, 2022 11:33:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lightning Fighter 2: retro STG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lightning Fighter 2: retro STG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati mnoge točke ▞▞▞
▞▞▞ Lightning Fighter 2: retro STG 2022 version ▞▞▞
閃電戰機2 街機 vnb
War of Rafts: Batalla Naval Arcade qje
Igra visi
Boo dobro
Dosadna igra, teška za ruku, lako izbjeći neprijateljsku vatru, ali metalni kamen je super cool.
Ova igra je nevjerojatna, ali bilo bi bolje kada biste mogli brže dobiti dragulje
Previše mi se sviđa ova igra ja sam dijete 9 godina volim ovu igru previše igram ovu igru kad mi je dosadno dajem 99999999 zvjezdica ovoj igri
Prekrasan SHMUP za Android. Malo mi je nostalgično, odrasla sam na SHMUP-u. Moja jedina kritika je, dodajte podršku za Bluetooth kontroler zajedno s opcijom za konfiguriranje gumba. Ne sviđa mi se što se ne mogu usredotočiti na svoj brod i igrati ga kao pravi SHMUP!
Ali nije dobro ni malo
Lagani način rada Sa larong to..Ang hirap tuloy Di ako makaabot sa huling stage..kaylangan pa ng WiFi..igive 2star
Pa ova igra je dosta dobra i fina. I to je remake Raidena. A te razine sam pobijedio prilično brzo koristeći zeleno oružje. I vrlo je koristan tijekom cijele igre.
Da ha
Ne sjećam se da sam je igrao
Moj telefon je samsung GT N8000..Već kupujem novi avion i ne mogu početi ni u jednoj fazi..popravite to i dat ću vam 5 zvjezdica..hvala
Avion se ne lijepi za prst, na kraju umireš jer je avion udario, ali tvoj prst ne. Zatim pokušavam opremiti pomoću dijamanta i zlata. Ali hej, to samo oprema, ali ne i neopremlja. Kakvo iznenađenje! ha ha
ne sviđa mi se.
Dobre igre
jako lijepo
Igra se ruši svakih nekoliko minuta, teško je napredovati s njom i gubiti potrošene kredite.
Igrao sam igru i skupio preko 50.000 kovanica, a onda se srušila na mene. Izgubio sam sve novčiće koje sam prikupio tijekom te igre. Potrošio sam svoje vrijeme i pojačanja. Tako nestabilna aplikacija.
Sviđa mi se ova igra, ali zaustavlja moju glazbu i kada je ponovno igram, igra neće dopustiti reprodukciju zvuka
Svjetlost spasi svijet
Dobra je igra za djecu
Dobra grafika dobra igra 👍
Igra je sjajna i ima previše potencijala, ali ju je uništio pohlepni programer.... Ne može napredovati bez korištenja pravog novca. Potrebno je puno balansiranja u novčiću igre. Sa zadovoljstvom ću dati 5 zvjezdica ako se popravi.
Ne mogu ga igrati.Problem s opremom?
U redu
Super duper igra
Lightning Fighter 2: retro STG Arkādes spēles qftd
Ja ovu igru tako nyc
Igra se ruši na srednjoj razini svaki put.... vrlo loše
Lightning Fighter 2 Аркады xaw
Nakon ažuriranja ne može se ni pokrenuti.
Igra je cool, ali je malo mršava. A činjenica da postoje samo 3 razine razina čini ga tako da ga pobijedite super brzo. Još uvijek zabavna igra, samo bih volio da ima više razina
Ova igra je sjajna i prilično uzbudljiva. Ali s vremena na vrijeme doživio bih pad tijekom igranja, već sam dvaput poslao izvješće jer bi igra odjednom prestala reagirati. Zbog toga se prilično dvoumim trebam li kupiti :/....DEINSTALIRAN....
Lightning Fighter 2 Zręcznościowe vsl
Popravite to debili!
Marvin Preila T