(Android/iOS) The Walking Zombie 2: Zombie shooter skutočné peniaze zadarmo
Feb 28, 2022 11:30:51 GMT
Post by marenttadapha on Feb 28, 2022 11:30:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Zombie shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Zombie shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ skutočné peniaze zadarmo ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Zombie 2: Zombie shooter 2022 version ▞▞▞
Zombi Umblător 2: joc shooter Zombi Acțiune rqxh
Je to zábavná hra, ale plná reklám a ešte viac chýb, vždy keď niekam cestujem, vyhodí ma z aplikácie, mám najnovší Samsung, takže nehovorte, že môj telefón nie je aktuálny, túto hru to tak znepokojuje je to zábavné, ale možno skončím
Celkom dobre hra
Den Omvandrende Zombie 2 : Zombieskytte Action foz
Začiatok hry je zábavný, ale objaví sa veľa reklám. Dostal som sa aj cez druhú mapu a dokonca mi to vôbec nešlo. Potrebujú nejaké vylepšenia hry.
Hrateľnosť a príbeh sú celkom dobré. 4/5🌟 Ale hra stále padá po každej misii. Na dokončenie misie musím hru načítať dvakrát. 0/5🌟 Reklamy sú otravné uprostred hry alebo keď chcete použiť niečo z batohu. 1/5🌟. Celkovo 1/5🌟.
The Walking Zombie 2 Aksi rzg
Velmi dobra hra pribech necakane akcie konecne hra na Mobil!!!! Velmi sa mi luby grafika zombici vsetko Co mam rad
Je to dobrá hra, ale v porovnaní s niektorými inými som hral jej základnú hru, keby mala viac vecí na hľadanie a nebola založená na tom, že potrebujete benzín, namiesto toho by ste si mohli vybrať, či pôjdete pešo a bude to trvať dlhšie, ale znamenalo by to, že môžeme pokračuj v hraní aj získavaj peniaze za každú misiu, nie len pár by pomohlo
Ospravedlňujem sa, ale mením svoju recenziu na 2. Som na úrovni 20, ale teraz ma stále vykopávajú z hry. Pri načítavaní občas zamrzne. Cesta k mnohým pridáva tiež. A keď pozerám add pre bezplatné mince alebo plyn; končím tým, že strácam zdravie. Alebo keď ste na misii; prídem o zdravie, keď ma to kopne späť do mesta. Čo s tým??? Stále musíte opraviť chyby; a tiež sa mi tá hra veľmi páči. Skúste opraviť viac chýb, inak by som mohol byť nútený hru ukončiť. Dúfam, že nie.
Dabra hra
bola by to veľmi zábavná hra, keby to nebolo príliš vyberavé a lagy. áno, skúsil som vymazať niektoré zo starých hier na mojom telefóne a stále bolo oneskorenie strašné, celý koncept a hrateľnosť bola taká zábavná, ale oneskorenia a doplnky boli často a ani ma neprinútili začať s chybou. Niekedy by som nestrieľal a inokedy by som jednoducho zomrel bez dôvodu, takže vývojári, ak počúvate, opravte svoju hru a možno by som si dokonca kúpil veci, ako je vec bez pridávania, ale dovtedy je vaša hra jednoducho meh.
Dead Rising 4: Franks Big Package - cena, porovnanie ... The Evil Within 2 - cena, porovnanie ... Zombie Vikings: Ragnarok Edition - cena, porovnanie
Fajneeee
Spider Hero: Superhero Games আবহাওয়া juz
ja to velmi super hra
Tie reklamy vypinaju hru. 9 z 10tich reklam nefunguje, proste vypnu hru, a co sa stane po znovu zapnuti? Prides o vsetko co si do vtedy urobil, uz ked tam davate reklamy aspon sa presvedcte ze funguju...🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁
Milujem túto hru, mechanika je dobrá a ľahko si na ňu zvyknete a príbeh je zatiaľ fenomenálny, grafika je dobrá, mohla by byť lepšia, ale celkovo dostáva 5 hviezdičiek
A dosť toto som nečakal. Hra ma baví ale tie reklamy? Tu máte 2 hviezdy za to toto nie tá hra fičí na 60 fps keď nehrám na wi fi a 17 keď hrám na wi fi kde je pritom 60% šanca, že hra spadne užite si tie 2 hviezdy kým to nezmeníte kašlem na vašu hru...
Dobrá hra len obcas bugne zvuk take zrnenie (Poznámka 10+)
During a zombie Apocalypse the streets were not safe at night. For survival people need refuge from the zombies. As a result, you were sent to cleanup a
Nieke dy to vyhodí z hry
Najprijebanejsia hra na reklamy aku som kedy hral.chapem ze chcete zarobit ale tymto stilom to ludom skor znechutite ako si to kupia
Toto je celkovo skvelá hra.Smooth ovláda skvelú grafiku a množstvo fps akcie, ale pripravte sa na grind fest, pretože získať peniaze je niekedy naozaj ťažké a buď si obsah v hre kupujete za skutočné peniaze, alebo grindujete. A ďalšia vec, apky s hackmi nebudú fungovať, takže sa neobťažujte. Všetko, čo potrebuje, je lepší peňažný systém. Nebuď lakomý Alda. Skvelú hru môžu pokaziť chamtiví vývojári
Generovať benzín a benzín zadarmo za The Walking Zombie 2: Zombie shooter ✓ FUNGUJE to 【2021】 ✓. Vyskúšaj to teraz!
Úžasná hra, len by bolo lepšie, keby sa reklamy zobrazovali iba vtedy, keď chcete odmenu alebo extra zásoby
Zábavná hra. Zamrzne mi telefón, pretože zaberá veľa miesta. Nepáči sa mi, ako keď hru porazíte v príbehu, dostane sa do zberateľských predmetov bez toho, aby som robil to, čo by som mal robiť. Je to ako úniková miestnosť alebo čo. Váš lockpicking je nutnosťou na dokončenie niektorých úrovní v tomto bode. Trochu kazí zábavnú hru. Kiežby bol príbeh dlhší.
IDK, či to bolo lepšie alebo nie, vždy, keď som sa pokúsil niečo urobiť, zobrazilo by sa 30 sekundové vyskakovacie okno s reklamou! Takže som urobil to, čo vždy, keď chamtivosť zasahuje do mojej hry... Odinštaloval som to! Myslím, že do ďalšej hry!
Hra mi spadla päťkrát, má dobrý obsah, len treba prestať padať
The Walking Zombie 2 12+ - App Store
Možno by mi tie reklamy v hre až tak nevadili...AK by tak často nezamŕzali, premenili inak 10-sekundovú reklamu na minútu+...to znamená, keď sa skutočne skončia, bez toho, aby vyžadovali úplný reset! Palec dole a odinštalovať.
ZOMBÍCI!! Svet sa stal po zombíckej apokalypse pochmúrnym miestom. Narodil si sa do tohto sveta, takže ...
V hre funguje zvuk odohrani asi 40min hrania zrazu aj zvuk funguje uz som si odinstalovat a znovu cca pre znovu a nic zvuk v hre max.
Najlepšia hra na svete. Odporúčam každému.
Po tom, čo ste vydali vianočnú aktualizáciu, bolo to veľmi zabugované, hrával som túto hru každý deň a teraz to ani nestojí za to... opravte problémy a možno si ju zahrám znova.
Nechajte sa zabíjať reklamami. To a celý počet reklám. Neodporúčam, kým sa neopravia aspoň reklamné závady
Walking Zombie 2: Pucač zombija Akcija xayn
Reklamy takmer znemožňovali hrať jednu reklamu, a to najmä preto, že vám nedovolili opustiť hru po jej skončení, takže jediný spôsob, ako sa z nej dostať, bolo ukončiť hru a začať odznova. Potom je čas, keď máte možnosť si reklamu pozrieť, a ak sa tak rozhodnete, aj tak si reklamu budete musieť pozrieť. Hra je dobrý nápad a za jej hranie by som zaplatil peniaze, ale bolo ťažké zistiť, či by sa mi hra páčila natoľko, aby som utrácal peniaze, pretože som bol prerušovaný vždy na pár minút.
Je to vlastne jedna z najlepších hier, ktoré som hral, je tam veľa reklám, ale okrem toho sa mi páči aj nejaká akcia.
Treba viac zbraní